فناوری تبدیل مواد غذایی
یکی از معضلات روز کشورهای در حال توسعه از جمله ایران حجم بالای ضایعات بخش کشاورزی و نیز عدم استفاده بهینه از فرآورده های جانبی این بخش است. دانش و فناوری تبدیل مواد اولیه کشاورزی، دامی و دریایی به محصولاتی با ارزش افزوده بالا و نیز قابلیت نگهداری و بسته بندی آنها برای نگهداری در شرایط مختلف موضوع فعالیت این گرایش است. همچنین تربیت نیروی انسانی متخصص و محقق با تواناییهای مدیریتی و راهبردی و تحقیقاتی در زمینه های فوق از دیگر مأموریتهای این گرایش است.
علوم مواد غذایی
علوم پایه مورد نیاز در همه گرایشهای مربوط به فرآوری و تبدیل و مهندسی صنایع غذایی در گرایش علوم مواد غذائی مد نظر قرار می گیرد. تواناییهای علمی متخصصین مربوطه در این گرایش، سایر گرایشها و تخصصها را قادر به اتخاذ تکنیکهای صحیح می نماید. شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، بیوشیمی و سایر خواص کیفی مواد غذایی محورهای اصلی آموزش و تحقیق در این گرایش هستند.
مهندسی صنایع غذایی
بومی سازی تجهیزات و تکنولوژیهای روز مورد استفاده در صنایع غذایی و آشنایی دانشجویان به اصول طراحی و پایههای دانش فنی، تجهیزات و ماشین آلات مورد استفاده در صنایع غذایی هدف این گرایش است.
بیوتکنولوژی مواد غذایی
روشهای نوین علمی مورد استفاده در صنایع غذایی ، ارزش دهی به محصولات جانبی، استفاده بهینه از ضایعات و معرفی روشهای بیوتکنولوژی در صنایع غذایی و محصولات و فناوری های مرتبط جزو اهداف این گرایش است.
گرایشها و ابعاد مختلف رشته
مهندسی علوم صنایع غذایی در کارشناسی ارشد سنجش امیرکبیر
- ۹۶/۰۷/۰۸