منابع کنکور کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی سنجش امیرکبیر96-97
رشته امتحانی |
دروس مربوطه |
نام مراجع معرفی شده |
مولفین و مترجمین |
علوم و صنایع غذایی |
میکروبیولوژی مواد غذایی |
میکرو بیولوژی مواد غذایی، فریزیر میکروبیولوژی مواد غذایی ،جی |
|
شیمی مواد غذایی |
مبانی شیمی موادغذایی،جواد کرامت |
1-Food Chemistry, Deman |
|
کنترل کیفی مواد غذایی |
1-کنترل کیفیت اماری،دکتر کاظم نقتدریان 2-کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی،عشرت آبادی-کاکائی |
||
تکنولوژی مواد غذایی |
1تکنولوژی روغن 2-تکنولوژی قند 3-تکنولوژی لبنیات 4-تکنولوژی غلات 5-تکنولوژی گوشت 6-تکنولوژی کنسرو |
1-فرآوری روغن های خوراکی ،مهدی کدیور-امیر حسین گلی 2—اصول صنایع تولید شکر ،غلامرضا مصباحی 3-صنعت شیر جلد اول و دوم-مهندس فرهنودی 4-مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات ،رسول پایان تکنولوژی غلات ،هادی پیغمبر دوست مبانی فناوری غلات ،ناصر رجب زاده 5-علوم و صنایع گوشت ،دکتر رکنی اصول و روشهای تولید سوسیس و کالباس ،دکتر محمدی و دکتر حسینی 6-صنایع کنسرو سازی اصول و کاربردها،ج حصاری اصول کنسرو سازی،مهندس پایان اصول صنایع کنسرو سازی،غلامرضا مصباحی |
- ۹۶/۰۷/۰۸