معرفی و تاریخچه رشته مدیریت کشاورزی-سنجش امیرکبیر
دانشگاه تبریز از سال 81
پذیرش در رشته مدیریت مزرعه را آغاز و همچنان مشغول به پذیرش دانشجو در این رشته
می باشد.
طبق گفته های یکی از مسئولین دانشگاه این رشته
به درخواست وزارت جهادکشاورزی تأسیس شد و در ابتدا قراردادی فی مابین دانشگاه
تهران و وزارت کشاورزی منعقد شد که بر اساس آن دانشجویان پذیرفته شده در این رشته
در دانشگاه تهران می باید توسط وزارت کشاورزی بورس شوند. ولی بعد از ادغام دو
وزارتخانه کشاورزی و جهادسازندگی این قرارداد کان لم یکن تلقی شد.
توانایی های لازم
داشتن قدرت رهبری، اعتماد به نفس، روابط اجتماعی خوب، توان تجزیه و تحلیل خوب و قدرت بیان قوی از عوامل مهم موفقیت در این رشته است. همچنین تسلط به دروس ریاضی و آمار با توجه به کاربرد وسیع آنها در مدیریت الزامی است.
رشته مدیریت کشاورزی یکى از علومى است که امروزه اهمیت بسیار زیادى را دارا است. علم مدیریت کشاورزى فرآیند طراحى برنامهریزی، سازماندهى و کنترل و نظارت، انگیزش، ارتباطات، هدایت و تصمیمگیرى درجهت نیل به اهداف در سازمانهاى کشاورزى است. بهعبارتى دیگر علم ایجاد ارتباط منطقى بین نهادههاى کشاورزى براى تولید مطلوب فرآوردههاى کشاورزى است و هماهنگى کوششها و مساعى اعضاء سازمان تولیدى کشاورزى را براى استفاده مطلوب از منابع براى نیل به اهداف را امکانپذیر مىنماید.
آینده شغلی:
یک فارغ التحصیل رشته مدیریت نباید انتظار داشته باشد که از همان بدو امر به عنوان مدیر یک شرکت یا کارخانه مشغول به کار گردد. چون بخشی از مطالب و محتوای کلاسهای مدیریت باید به عنوان تجربه از محیط و سازمانهای جامعه گرفته شود. بنابراین فارغ التحصیل این رشته در ابتدا باید به عنوان یک کارشناس در رده های پایین تر وارد بازار کار شده و سپس به مرور پله های ترقی را طی کند.
فارغ التحصیلان این رشته به خوبی می توانند در سطح مدیران اجرایی در سازمانهای صنعتی و دولتی به کار اشتغال ورزند و یا در سمت مشاور مدیریت انجام وظیفه نمایند . انتظار می رود این فارغ التحصیلان پس از کسب تجربیات کافی بتوانند مسئولیتهای بیشتری را در سطوح بالای سازمان عهده دار شوند . علاوه بر این ، فارغ التحصیلان این دوره می توانند در کارهای پژوهشی و تحقیقاتی که امروز در موسسات بزرگ اهمیت زیادی برخوردار است ، مشغول بکار شوند .
معرفی و تاریخچه رشته مدیریت کشاورزی-سنجش امیرکبیر
- ۹۶/۰۸/۰۶